Erfgoeddag op 23 april 2023 is dit jaar beestig!

Ontdek in het Regionaal Archeologisch Museum (het RAM ) te Maaseik op zondag 23 april hoe dieren doorheen onze hele geschiedenis aanwezig waren: van stieren op rotstekeningen, jagen op mammoeten tot mythes rond bokken. Ook zijn er enkele beestig leuke knutsel- en spelactiviteiten voor de jonge ontdekkers. Ontwerp je eigen tote bag, laat je schminken in jouw lievelingsdier, knutsel de mooiste bokkenrijdersvermomming en leer alles over dierlijke vondsten en archeologie, puzzel erop los en ga tot slot op verkenning in de ontdekkingskelder!
Kom naar de Markt 45, Maaseik. Toegang is gratis.

Open Zondag 7 mei bij Natuurhulpcentrum te Oudsbergen

Open Zondag bij Natuurhulpcentrum te Oudsbergen om 14u. Elke eerste zondag van de maand is bij Natuurhulpcentrum een ‘Open Zondag’. Onder begeleiding van een ervaren gids kan je een kijkje nemen achter de schermen van het Natuurhulpcentrum. Enige voorwaarde is dat er per drie bezoekers één iemand lid moet worden van het Natuurhulpcentrum. Gelieve telefonisch te verwittigen op het nummer 089 85 49 06 of via het mailadresinfo@natuurhulpcentrum.be.OPGELET: RESERVEREN IS VERPLICHT!!!

Hondenwandeling Greyhounds in Nood Belgium en BBQ op 18 juni 2023
vzw Greyhounds in Nood Belgium organiseert wederom een Natuurwandeling en BARBECUE in samenwerking met DA praktijk Vetam op zondag 18 juni 2023. Je bent van harte welkom in zaal Den Horst , Gelderhorsten 146, Gelderhorsten - Lommel. Het spreekt voor zich dat alle hondjes groot en klein welkom zijn. Wandeling vrije start van 11.00 uur, geleide groepswandeling om 14.00 uur.

4 km & 7 km - Groep 7 km. Keuken is open van 12.00 uur tot 14.15 uur. Vegetariërs kunnen hun wensen ook doorgeven. Meer info: greyhoundsinnood.be.
Deel deze pagina