Pop-up expo 'Wolven in Limburg' van zaterdag 3 september 2022 tot zondag 30 oktober 2022

De expo geeft antwoord op belangrijke vragen als “Wat betekent de terugkeer van de wolf?” en “Waarom kiest de wolf voor Limburg?”
Aan de hand van het levensverhaal van echte wolven Naya, Roger, August en Noëlla leer je alles over het wel en wee van deze dieren. Je staat oog in oog met Roger, de in onze stad aangereden wolf en je kan zelf kijken, luisteren en voelen hoe goed jij een wolf herkent. De expo geeft antwoord op belangrijke vragen als “Wat betekent de terugkeer van de wolf?” en “Waarom kiest de wolf voor Limburg?”.
Locatie:
Kerkje Waterloos, Leverenweg 42, 3680 Neeroeteren

Openingstijden:

Woensdag van 13 tot 17 uur, zaterdag van 9.30 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur, zondag van 13 tot 17 uur. Gesloten op 8 en 15 oktober.

Inkom gratis voor individueel bezoek. Geleide bezoeken € 35, 25-30 personen. Geleide bezoeken voor scholen zijn gratis, ook mogelijk op woensdagvoormiddag. 

Meer info: www.visitmaaseik.be/nl/zien-en-doen/pop-expo-wolven-limburg

Open Zondagen bij Natuurhulpcentrum Oudsbergen

Open Zondag bij Natuurhulpcentrum te Oudsbergen om 14u. Elke eerste zondag van de maand is bij Natuurhulpcentrum een ‘Open Zondag’.  Onder begeleiding van een ervaren gids kan je een kijkje nemen achter de schermen van het Natuurhulpcentrum. Enige voorwaarde is dat er per drie bezoekers één iemand lid moet worden van het Natuurhulpcentrum. Gelieve telefonisch te verwittigen op het nummer 089 85 49 06 of via het mailadres info@natuurhulpcentrum.beOPGELET: RESERVEREN IS VERPLICHT!!!

Het Natuurhulpcentrum is gelegen op de Industrieweg Zuid 2051 te Opglabbeek.

Meer info: https://www.natuurhulpcentrum.be