• Robin is geadopteerd

  Robin is een knappe zwarte kruising Labrador reu en verbleef een hele tijd in het dierenasiel van Sint-Truiden. Robin werd in beslag genomen. Hij leefde niet in de meest hondvriendelijke omstandigheden! Nu is hij geadopteerd. Veel geluk, lieve Robin!

 • Donut is geadopteerd

  Deze kleine Donut is gevonden op straat en hij was ontzettend bang in het begin. Via dierenasiel Genk heeft Donut een nieuw thuis gevonden.

 • Tino heeft thuis

  Kleine Tino was een oude bekende van dierenasiel Genk. Jaren geleden is hij geadopteerd, maar helaas mocht hij niet mee naar het verzorgingstehuis waardoor hij terug is moeten komen naar het asiel. Ondertussen heeft Tino een nieuw onderkomen.

 • Basil heeft baas

  Basil is een vrolijke jongen die graag aandacht wil en kan genieten van aaien. Daarnaast houdt hij erg van eten en is hij een kei in speurspellen. Basil heeft thuis.

 • Luna heeft thuis

  Luna is een prachtige kruising Border Collie die geboren werd in februari 2016. Luna kwam in het asiel van Sint Truiden terecht na een inbeslagname. Het heeft een tijdje geduurd voor ze het ideale baasje had gevonden maar nu is ze gelukkig goed terecht gekomen.

 • Dollar heeft de Lotto gewonnen

  Dollar is een Amerikaanse bulldog reu van maar 5,5jaar jong. Hij werd aan het asiel in Kinrooi afgestaan wegens scheiding en verhuis van de baasjes. Dollar heeft was doorongelukkig in het asiel. Nu heeft hij zijn droomhuis gevonden.

 • Thor is geadopteerd

  Thor werd gevonden. Thor is een kruising Mechelaar met, vermoedelijk, Bull Terrier. Thor is een hele vriendelijke hond naar mensen. Hij heeft een tijdje zijn forever home gezocht en gelukkig ook gevonden.

 • Timo heeft baas

  Achtjarige Timo werd afgestaan aan het asiel omdat zijn baasje ging verhuizen. Aanvankelijk had hij het heel moeilijk in het asiel. Hij is gelukkig goed terecht gekomen.

 • Mika heeft thuis gevonden

  Vrolijke, energieke ‘Mika’ is een kruising Labrador met Chihuahua, geboren in november 2012.
  Ze woonde nog maar een paar maanden bij haar vorige eigenaren en bleek niet in het gezin te passen. Deze vocale knapperd is goed terecht gekomen.

 • Metteke is geadopteerd

  Dit Fox meisje, Metteke, kwam als vondeling in het asiel van Sint-truiden terecht. Metteke kwam als een hoopje ellende in het asiel binnen. Bang, graatmager, wondes, ontstekingen… Helemaal opgeknapt is ze naar haar adoptieadres vertrokken. Metteke heeft ondertussen een warme plek gevonden.

 • Boy is geadopteerd

  Mooie Boy ‘Boy’ is een senior van 10 jaar. Hij kwam in het asiel van Genk terecht doordat zijn baasje overleed. Dierenasiel heeft Boy kunnen herplaatsen.

 • Pulsar heeft eigen plekje gekregen

  Pulsar is een mooie Turkse Herder teef van 7 jaar oud. Door haar sterk karakter was het een uitdaging om een geschikte baas te vinden. Deze grote dame heeft thuis gevonden.

 • Deze lachebek is geadopteerd

  Guus is geboren in Spanje op 15 februari 2015 maar verblijft nu in dierenasiel Genk. Guus is een kruising herder X Stafford die erg mensgericht is, en zich aanhankelijk opstelt ten opzichte van de mens.
  Guus is geadopteerd.

 • Tyson heeft thuis

  Zijn baasje kon helaas niet meer voor hem zorgen, dus Tyson kwam naar het asiel. Hij was eerst enorm hevig en wist hier geen raad mee. Vandaar dat er intensief met Tyson gewerkt is en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Tyson heeft een nieuw thuis gevonden

 • Kilo heeft het geluk gevonden

  Zijn baasje heeft een ongeluk gehad en kon niet meer voor Kilo zorgen. Kilo is een Amerikaanse Staffordshire Terrier van maart 2012.
  Het geluk staat gelukkig nu aan Kilo zijn kant en mag het asiel inruilen voor een nieuwe warme mand bij een nieuwe baas

 • Voske is herplaatst

  Deze knappe jongen is Voske, een kruising Pincher, die geboren werd in september 2016. Voske was een impulsaankoop en kreeg als pup niet de begeleiding die elke hond nodig heeft. Het is een schitterend hondje en krijgt een nieuwe kans!

 • Boyraz heeft nieuw thuis

  Grote vriendelijke reus ‘Boyraz’ is een Turkse herder van 4 jaar oud.
  Hij kwam aanvankelijk als zwerfdier in het asiel binnen en de eigenaar besloot hem af te staan.
  ‘Boyraz’ verdient alle geluk van de wereld en hij hoopt dit bij zijn nieuwe baasjes te vinden.

 • Waffy heeft zijn verdiende plekje gevonden

  Waffy is een knappe kruising Border Collie. Hij heeft 1 oogje maar zelf heeft hij hier geen last van. Waffy werd inbeslag genomen door dierenwelzijn. Waffy is als zeer bange hond in het asiel aangekomen, hij vertrouwde mensen helemaal niet. Hij krijgt nu de kans om weer helemaal tot zichzelf te komen.

 • Pablo is geadopteerd

  Pablo is een Amerikaanse Staffordshire Terrier van februari 2016 en hij was echt toe aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven, zonder negativiteit. Pablo werd in beslag genomen. Ondanks dat hij al veel mee had gemaakt, was hij de moed niet verloren. Pablo heeft dan ook een nieuwe baas.

 • Sitta is goed terecht gekomen

  Sitta is een kampioen in ontsnappen: klimmen / springen / graven / omheining kapot doen enz… Een omheining van 1.80m houdt haar niet tegen. Zij kwam in het asiel terecht omdat de baasjes dit moe werden.
  Nu heeft ze een thuis gevonden waar Sitta zich zelf mag zijn

 • Zairo is geplaatst

  Zairo is waarschijnlijk een mix van Stafford/Mastino en zat bij VZW Dieren in Nood. Deze lieverd is ongeveer 3 jaar jong. Hij hunkerde naar aandacht en bij zijn nieuwe baas heeft hij de liefde en beetje sturing gevonden.

 • Mara haar geduld wordt beloond

  Mara is al een aantal keer geadopteerd geweest maar heeft gelukkig een nieuwe kans gekregen. Ze heeft veel geduld moeten hebben en hopelijk krijgt ze nu wel de aandacht en liefde die deze mooie meid verdient!

 • Baz is geplaatst

  Deze knappe meneer kwam als vondeling terecht in Noodasiel Lommel. Baz werd geschat op 10 jaar, maar dat is zeker niet te merken aan hem. Hij is in de fleur van zijn leven, dol op wandelen. Gelukkig heeft Baz een thuis gevonden.

 • Gus is geadopteerd

  Gus is een herdershond en verbleef in Dierenasiel Sint-Truiden. Gus werd geboren in mei 2014 in zeer slechte omstandigheden: hij groeide op in een stal en kreeg geen enkele zorg of socialisatie. In 2017 kwam hij in het asiel terecht omdat hij gered werd uit deze situatie. Hij was een bang hoopje ellende, maar stap voor stap overwon hij zijn angsten en werd hij een actieve vrolijke hond. Gelukkig heeft Gus een nieuw thuis gevonden.

 • Dunja is geplaatst

  Dunja is een teefje
  American Stafford van bijna 5 jaar jong. Ze is in het asiel van Ophoven terecht gekomen na een inbeslagname.
  Deze mooie meid is zeer lief naar mensen toe.
  Verder is ze lekker energiek. Dunja heeft een nieuwe baas.

 • Tommy is geplaatst

  Tommy is een Hovawart van september 2012. Hij is als zwerfhond in het asiel binnengekomen en men wist helaas niets over zijn geschiedenis. Deze jongeman heeft van nature een gereserveerdheid naar vreemden, zoals kenmerkend voor het ras. Tommy heeft mensen gevonden waar ze hem nemen zoals hij is.

 • Kyara heeft thuis

  Mechelaar Kyara zocht al een geruime tijd een nieuw thuis via Vzw Dieren in Nood. Deze mooie
  teef van ongeveer anderhalf jaar is een zeer lieve sociale knuffelhond. Nu kan hij genieten bij zijn nieuwe thuis.

 • Touko is geplaatst

  Deze lieve Labrador is Touco. Touco is een knappe reu geboren in september 2009. Hij kwam het asiel terecht omdat het niet meer klikte met de andere reu des huizes.
  Touco is een echte mensenvriend. Hij is lief voor jong en oud!Touko heeft zijn plekje gevonden.

 • Lady is geplaatst

  Lady werd gevonden maar haar vorige eigenaren wilden haar niet meer terug. Lady is een kruising van bijna 2 jaar. Een actieve dame, die van spelen haar grootste hobby heeft gemaakt. Gelukkig heeft ze nu een baasje gevonden die haar waarderen voor wie ze is.

 • Darco heeft thuis

  Darco is een zwart met witte Stafford en hij heeft het erg zwaar in het dierenasiel van Genk gehad omdat hij veel prikkels krijgt en in verhouding weinig quality time en dat eiste zijn tol. Darco heeft een thuis gevonden zonder stress.

 • Odi is geadopteerd

  Odi is een American Stafford. Odi is een zeer energieke jongeman.
  Voor Odi zocht dierenasiel Genk energieke mensen die ervaring hebben met de Amerikaanse Stafford die hem een mentale stimulans kunnen geven. Odi heeft ondertussen dit plekje gevonden.

 • Senior Goran is geadopteerd

  Senior Goran kwam in het asiel terecht middels een afstand. Hij is geboren in maart 2007. Goran heeft altijd buiten geleefd als waakhond. Hij heeft geen nood om in een drukke omgeving te wonen en is daarom geplaatst in een rustig gezin.

 • Tyson heeft baas gevonden

  Tyson is een American bully van juni 2015. Tyson zocht stabiele, zachtaardige, rustige mensen die nog wel een plekje voor hem hebben. Na een lange zoektocht is Dierenasiel Genk erin geslaagd een geslaagde match te vinden.

 • Bailey is geadopteerd

  Bailey werd geboren in maart 2013 en moest naar het asiel komen omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Bailey is een toffe, energieke en aanhankelijk hond. Ze is vriendelijk tegen iedereen en heeft haar plekje gevonden.

 • Snoetje heeft een baasje gevonden

  Snoetje is een Mechelaar teefje van ongeveer 5 jaar jong. Snoetje is 1 van de 2 mechelaars die na inbeslagname bij VZW Dieren in Nood terecht kwam en heeft na een tijdje zoeken toch de goede match gevonden.

 • Gevonden Lexus heeft nieuwe baas

  Lexus is een kruising Anatolische herder reu en is 3 jaar oud. Lexus werd gevonden in Leopoldsburg, zonder chip... en geen eigenaar te bekennen. Een nieuwe baas heeft Lexus een goed thuis gegeven.

 • Lowie heeft eindelijk zijn rust gevonden

  Deze leuke Labrador is Lowie. Lowie werd geboren in februari 2012 en bracht tot zijn verblijf in het asiel zijn leven door als dekreu in een hondenfokkerij. Lowie is, desondanks een fokkerijhond geweest te zijn, een super sociale hond naar mensen toe! Lowie is ondertussen geadopteerd.

 • Ozzy is geplaatst

  Ozzy is een hondje die echt heel graag een nieuw thuis wilde! Ozzy is een kruising teckel/jack-russel van bijna 2 jaar. Ozzy heeft een thuis gevonden via VZW dieren in Nood

 • Chivas heeft baas

  Chivas is een super lieve Berner Senner teef van bijna 7 jaar en ze is gesteriliseerd. Ze is mega aanhankelijk, houdt ontzettend van knuffelen en heeft gelukkig een nieuw baasje gevonden.

 • Jinx heeft een goede plek gevonden

  Jinx (Belleke) is een Stafford van 9 jaar jong en werd in 2011 geadopteerd maar kwam weer terug in het asiel.
  Jinx heeft ondertussen weer nieuwe baasjes waar hij hopelijk een fijne toekomst tegemoet gaat.

 • Fay is geadopteerd

  Fay is een kruising chihuahua en ze werd als zwerfdier samen met
  Scotty in het asiel binnen gebracht van Genk.
  Fay is een teefje van ongeveer 5 jaar oud.
  Fay heeft een baasje gevonden.

 • Joerie heeft baas

  Joeri is een reu Mechelaar
  Loslopend gevonden mr blijkbaar geen baasje op zoek naar hem. Joerie heeft een baas gevonden waar hij zijn energie kwijt kan.

 • Jarco heeft een plekje gevonden

  Jarco is een stooere kruising Jack Russel bink van ongeveer 10 jaar oud. Hij kwam het asiel van Genk binnen via een afstand. Deze oudere man is in zijn leven al een paar keer moeten verkassen. Hij wilde nog één laatste keer verhuizen en daarna nóóit meer! Hopelijk is dat nu gelukt.

 • Boomer is goed terecht gekomen

  Twee dagen heeft Boomer nodig gehad om zich thuis te voelen in dierenasiel Genk. Gelukkig had Boomertje zich snel aangepast. Het was dan ook gemakkelijk om zich aan te passen bij zijn nieuw thuis.

 • Zita heeft thuis

  Zita is een zachtaardige Jack Russel dame van 10 jaar oud.
  Zita heeft haar leven doorgebracht op de boerderij. Toen haar baasjes moesten verhuizen kon ze niet mee en kwam ze in het asiel terecht.
  Zita is geadopteerd.

 • Nitro is geadopteerd

  Nitro is een knappe kruising Ternitrovuerense Herder man van april 2016. Nitro kwam in het asiel terecht door middel van afstand. Nitro heeft een geschikte baas gevonden.

 • Chevy is goed terecht gekomen

  Gebroken was hij toen hij in het asiel kwam. Onder de indruk van de omgeving, schuilend in zijn hok. Stap voor stap leerde Chevy de medewerkers van het asiel te vertrouwen en na een proces van enkele weken intensief te hebben gewerkt met Chevy, is het dan tijd dat hij bij zijn nieuwe baas zichzelf mag zijn.

 • Pukkie is geadopteerd

  Pukkie is een kruising Amerikaanse Staffordshire Terrier van mei 2013.
  Hij heeft in het begin tijd nodig om te wennen aan mensen. Kan dit op zijn tempo plaatsvinden, zal hij al snel eigen zijn met hen en dan komt de lieve, ietwat opdringerige Pukkie naar boven. Het is een enorme knuffelkont, die intens kan genieten van fysiek contact.
  Hij heeft bij zijn vorige eigenaar veel tijd buiten doorgebracht. Het echte binnenleven met de mens is hem niet geheel vreemd, maar hij kan soms onzeker reageren bij bepaalde handelingen.
  Voor speeltjes kan men Pukkie midden in de nacht wakker maken: hij is er verzot op! Pukkie kan lekker koppig zijn: hij geeft niet zomaar op. Zijn nieuwe eigenaren zullen dan ook consequent met hem bezig moeten zijn, zodat hij snel kan leren wat wel gepermitteerd wordt en wat niet. Voor deze jongeman zoeken we consequente mensen. Pukkie aard het best bij een gezin zonder kinderen. Mocht u een sociaal teefje hebben, is dit het uittesten zeker waard. Pukkie kan niet bij andere dieren worden geplaatst.
  Meer info: info@dierenasielgenk.be

 • Nala heeft baas

  Nala is een hond die het heerlijk vindt om lekker mee te gaan wandelen, balletjes in de tuin te gooien en/of eventueel mee te gaan fietsen. Nala is geplaatst in een geschikt thuis.

 • Bulut heeft baas

  Deze lieve man is Bulut. Bulut kwam in het asiel terecht na verhuis van zijn baasje. Bulut werd geboren 28 oktober 2007 en is reeds gecastreerd. Hij is "al" 10 jaar maar is een super actieve en lieve kerel. Bulut werd via dierenasiel Sint-Truiden geplaatst.

 • Alpha heeft thuis gevonden

  Deze Herder van 2 jaar jong heeft consequente en actieve baas gevonden met kennis van het ras. Alpha kwam naar het asiel omdat zijn baasje naar het buitenland verhuisde. Gelukkig is hij opnieuw geplaatst.

 • Teo is geadopteerd

  Teo werd naar het asiel gebracht wegens uithuiszetting van de baasjes. Hij werd geboren in juli 2009. Teo is een bange hond. Het duurde een tijdje voordat de medewerkers van het asiel zijn vertrouwen konden winnen. Teo is geplaatst bij geschikte mensen.